Шпанување Рекети

Babolat STAR 5

 

 Španovanje Reketa

 

 

 

 

Пронајдете ја вистинската жица, вистинската килажа за вашиот рекет и начинот на кој играте за да можете да ги добиете најдобрите перформанси за вашиот рекет.Ние нудиме широк спектар на различни жици и ја  користете ја машината за шпанување BABOLAT STAR 5. Оваа модерна компјутерска машина ви нуди квалитетна услуга na шпанување и квалитет.

 

 

 

 

Откако ќе го пронајдете совршениот рекет, ќе треба да ја пронајдете вистинската жица и тензија  што одговара на вашиот сопствен рекет и вашиот специфичен стил на игра, во Spanish Club Pro ние го нарекуваме МОДИФИКУВАН РЕКЕТ   или рекет кастимизиран , а комбинацијата на најдобриот килажа и соодветна жица бара повеќе време. Техничарот Master Racket (MRT) во Шпански Клуб Про може да ви помогне да ја пронајдете вистинската жица и напнатост за да ви помогне да извлечете максимум од вашиот рекет.

 

 

 

 

 

Општо, високо-квалитетни жици, кратки и обратно, ако често исечете жици, можеби ќе треба да го жртвувате квалитетот на игра за да ја добиете должината на жицата, разговарајте со Master Racket. Техничар може да ви помогне да ја пронајдете совршената опција за вашиот рекет. Willе ви одземе неколку брзини и најдобро поставување, но на крајот ќе ги добиете најдобрите перформанси на вашиот рекет, а со нашата висококвалитетна услуга, ќе ви биде загарантиран секој пат кога ќе послужите ПОДДРШКИ, секогаш ќе играте како последен пат.

 

 

 

 

 

 

 

„Обичен рекет“ значи прилагодување на вашиот рекет на максимални перформанси на теренот, вклучувајќи избор на вистински жици, вистинска напнатост за вашиот рекет и свој начин на игра, а во професионалниот тенис, имаме играчи со тежина од 19 кг и 36 кг. Имаме играчи кои користат повеќеслојни жици или природни природни жици и оние што користат синџири со мултифиламент или ланци на Кевлар, а најважно е што треба да го изберете вистинскиот избор за вас и за вашата игра. Најдобро да ви помогне разговорот со техничарот Master Racket може да ви помогне да стигнете до odluka.Nie fit ќе ви даде најдобар можен совет за вашето igra.Kje земање мостри од мали и мали грешки сè додека не ја пронајдете најдобрата комбинација за вас како конечна одлука,

 

 

 

 

 

Кога ќе донесеме вистинска мешавина на жици и напнатост, техничарот Master Racket Spanish Club Pro секогаш ќе ве претепа со исти параметри и теписи, а машините за вртење се исти како алатките за вретеното што ги водат рекетите, што значи ако ја погодите истата жица со ист тепих, нема секогаш да добивате различни Шпанци (оператори) Со истиот ток, секој рекет во шпанскиот систем Cube Pro е лансиран со висококвалитетно статичко електрично влечење, кое редовно се чисти и калибрира и секогаш користи соодветна технологија за ротација, така што клиентот добива конзистентност и конзистентност измерена со соодветен инструмент и динамична напнатост на завршениот рекет по ротација.